Mamų koncertas Prienuose – dainų fone tiesioginė transliacija iš dailės studijos

Gegužės 4 d. Prienų kultūros ir laisvalaikio centre vaikai dovanojo mamoms ne tik gėles, bet ir savo atliekamus kūrinius, tapybos darbus, šokius.

 

Šventinio savaitgalio išvakarėse, visi meną mylintys bei įvairiose meno rūšyse kuriantys vaikai susivienijo bendroje dovanoje savo mamoms. Kol vieni vaikai dainavo ir šoko scenoje, kiti, padedami dailės mokytojos Aušros Deltuvienės, centro fojė tapė spalvingus kūrinius. Vos valandos trukmės koncerto pakako, kad tuščios drobės pražystų kūrybingais, įvairiaspalviais bei prasmę turinčiais tapybos darbais.

 

Žinoma, kol šie darbai nudžiugino mamų širdis, jas visas šildė Prienų vaikų meno kolektyvų atliekami kūriniai didžiojoje centro scenoje.

 

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close