„Žiburio“ jaunieji tinklininkai puikiai pasirodė rajono varžybose

Gegužės 2-ąją Prienų kūno kultūros ir sporto centre vyko Prienų rajono mokinių (gimusių 2000 m. ir vyresnių bei 2001 m. ir jaunesnių) tinklinio varžybos. Komandos susirinko iš Išlaužo pagrindinės mokyklos, Jiezno gimnazijos bei Prienų „Žiburio“ gimnazijos.

Vyresniųjų vaikinų grupėje pirmą vietą iškovojo „Žiburio“ pirmoji komanda, antrąja vieta džiaugėsi jiezniečiai, o trečioji vieta atiteko „Žiburio“ antrajai komandai.

Jaunučių grupėje „Žiburio“ tinklininkai taip pat buvo nepralenkiami ir iškovojo pirmą bei trečią vietas, antroji vieta atiteko Išlaužo pagrindinės mokyklos komandai.

Jaunių merginų grupėje auksas bei bronza atiteko mūsų gimnazistėms, o sidabru pasidabino jieznietės.

Dviem „Žiburio“ jaunučių merginų komandoms sekėsi kiek prasčiau – pranašesnė buvo Jiezno komanda.

Visi dalyviai buvo apdovanoti Prienų KKSC direktoriaus Audronio Deltuvos įsteigtais diplomais.

 

Miglė Kazlauskaitė

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close