DAINŲ ŠVENTĖ 2018. Lietuvos dainų šventė buria savanorių komandą

Iki sostinė taps Dainų šventės miestu, liko vos keli mėnesiai, tad šventės organizatorius Lietuvos nacionalinis kultūros centras kviečia savanorius prisidėti prie didžiausio valstybės atkūrimo šimtmečio minėjimo renginio.

Liepos 1–6 d. vyksiančioje šimtmečio Dainų šventėje bus surengta 14 masinių renginių, dalyvaus per 36 tūkst. atlikėjų. Šventėje laukiama gausios užsienio lietuvių delegacijos iš 15 pasaulio šalių. Vilniaus aikštėse, parkuose, bažnyčiose, koncertų salėse vyks renginiai ir koncertai, kuriuose pasirodys chorai, dainų ir šokių ansambliai, pučiamųjų ir liaudies muzikos instrumentų orkestrai, folkloro kolektyvai, senųjų amatų meistrai, mėgėjų teatrai.

Darnus savanorių ir šventės organizatorių darbas – sklandžiai ir koordinuotai įgyvendintas renginys, todėl organizatoriai siekia suburti atsakingų, motyvuotų savanorių komandą, pasirengusią padėti Dainų šventės rengėjams, dalyviams ir žiūrovams. Savanoriais gali tapti asmenys nuo 18 metų bei vyresni.

Savanorių misija – talkinti šventės organizatoriams ir kūrybinių grupių vadovams repeticijų ir renginių metu, prižiūrėti tvarką renginių vietose, dalyti šventės atributiką, reguliuoti ir koordinuoti dalyvių ir žiūrovų srautus, padėti spręsti iškylančias problemas.

Organizatoriai taip pat labai kviečia medikus savanorius, galinčius ir mokančius suteikti pirmąją pagalbą. Laukiami ir profesionalai, ir medicinos studentai.

Norintys savanoriauti Dainų šventėje turėtų užpildyti registracijos formą tinklalapyje www.dainusvente.lt.

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close