Lietuviai kviečiami dalyvauti socialinėje bendruomeniškumo iniciatyvoje – KAIMYNADIENIS

Ar esi tikras, kad pažįsti visus savo kaimynus? Ne?! Metas susipažinti!  🙂
#kaimynadienis beldžiasi į kiekvieno Lietuvos piliečio duris. Prisijunk prie socialinės iniciatyvos ir skatink bendruomeniškumą savo pavyzdžiu – pakviesk savo kaimynus pietų.

 

„Daug Lietuvoje vyksta įvairių akcijų, ne su viena jų esu ir pati dirbusi, tačiau kaimynų tematika, jau kuris laikas neduoda man ramybės. Labai svarbu iš esmės žinoti ir pažinoti šalia ko mes gyvename, juk kas jei ne kaimynas padės bėdoje? Turėti šiltus santykius su kaimynais yra didelė ir dažnai dar neatrasta vertybė. Būtent bendruomeniškumas ir yra teisingos kaimynystės pagrindas. Pradėkime nuo savęs, ir pakvieskime savo kaimynus pietų, aš pakviesiu, o tu?“ – teigia idėjos autorė Roberta Ažukaitė Zacharevičienė.

 

 

TAISYKLĖS

Dalyvavimo taisyklės labai paprastos, juk aplinką švaros akcijoje DAROM susitvarkei? Taip? Tuomet oras ir aplinka kaimyniškiems pikniko pietums bus labai palanki ir draugiška.

Taigi:
– Išplatink skelbimą savo name, gatvėje su informacija kur ir kada?
– Informuok, kad kaimynų pietūs tai suneštinė vaišių šventė.
– Šeimas paragink, kad atsivestų ir vaikus ir jų žaisliukus.
– Nepamiršk lauko žaidimų.
– Nepamiršk atsinešti fotoaparato ar tiesiog gerai fotografuojančio telefono ir įamžink nuostabias akimirkas kartu su kaimynais.
– Ir nepamirsk, bei kitiems pasakyk, kad tradicijas kuriame patys 
🙂

Nori būti vienas iš organizatorių? Rašyk: robertospastas@gmail.com ir Tau bus atsakyta į visus tau rūpimus klausimus.

 

Akcija įvyks gegužės 26 d. 12.00 val. visoje Lietuvoje.

 

Kaimynadienio organizatorių informacija

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close