Prienų rajone vyrauja žolės gaisrai. Suliepsnojo ir mokyklos stadionas.

2018-04-12 14:49 val. gautas pranešimas, kad Ašmintos sen., Bačkininkų k., Kalnelio g. šalia kelio deginami lapai. Buvo kūrenami lapai, iškilęs pavojus greta esantiems pastatams. Užgesinta.

2018-04-12 20:50 val. gautas pranešimas, kad Prienų „Revuonos” pagrindinės mokyklos stadione dega žolė. Užgesinta žolė, degusi 0,5 aro plote.

2018-04-12 20:23 val. gautas pranešimas, kad Jiezno sen., Kadikų k., Trakų g. važiuojant nuo Birštono link Vilniaus, ties Kadikų k., dega žolė. Užgesintos pjuvenos, degusios 2 m² plote. Grįžtant Jiezno sen., Strazdiškių k., užgesinta žolė, degusi 50 arų plote.

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close