Prieniškis 90-ąjį jubiliejų pasitiko kupinas energijos ir optimizmo

Balandžio 9-ąją Prienuose gyvenančio Juozo Matulevičiaus gyvenime išaušo 90-asis pavasaris. Garbingą sukaktį savaitgalį iškilmingai paminėjusį jubiliatą pirmadienį pasveikino ir Prienų r. savivaldybės meras A. Vaicekauskas. Meras palinkėjo stiprios sveikatos, šviesių dienų, artimųjų meilės ir dėmesio.

Energija trykštantis jubiliatas dar nepraradęs gyvenimo džiaugsmo. Jis guvus, aktyvus, darbingas, šviesių akių ir atminties. Didžiausia sveikatos problema – pasitaikantys skrandžio negalavimai, o didžiausios netektys – artimųjų, tarp jų ir žmonos, mirtys.

Net ir sulaukęs solidaus amžiaus J. Matulevičius neketina atsisakyti vairuoti automobilį. Sveikata leidžia, o vairavimas buvo jo profesija ir duona. Iš Butrimonių (Peckūnų k., Alytaus r.) kilęs ir į Prienus 1953 m., po tarnybos armijoje, gyventi atvykęs didžiąją dalį savo metų išdirbo Prienų autotransporto įmonėje, per gyvenimą sukaupė per 60 metų darbo stažo ir daug gyvenimiškos patirties, išminties bei prisiminimų. Jais šviesaus proto ilgaamžis dalinasi su sūnaus Algimanto ir dukros Angelės šeimomis, trimis vaikaičiais bei aštuoniais provaikaičiais.

Į tradicinį klausimą, kokia yra ilgo amžiaus paslaptis, jubiliatas atsakė: „Niekada nereikia pasiduot ligai, atsigult ir gulėt. Reikia daugiau dirbt ir judėt.“

 Prienų r. savivaldybės informacija

 

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close