Gyventi – visada tinkamas laikas

Kovo 29 d. Birštono TAU klausėsi dr. doc. Janinos Radvilės paskaitos, kurią ji pavadino „Laikas – tai mūsų gyvenimas”. Gerbiama lektorė nuolat sugrįždavo prie minties, kad gyvenimo pokyčiams visada yra tinkamas laikas, kad mes tikrai galime labai daug ką pakeisti, jei turime pakankamai potencialo ir nepaisome kliūčių, kurios iškyla arba kurias patys sugalvojame, norėdami pateisinti savo neveiklumą. J. Radvilė pabrėžė, kad aštuoniolikmečiai dažnai rūpinasi, ką apie juos pagalvos kiti, keturiasdešimtmečiai jau nepaiso šio faktoriaus, o, sulaukę šešiasdešimties, dauguma suvokia, kad labiausiai visi rūpime patys sau, aplinkiniai apie mus praktiškai negalvoja. Taigi, svarbu save mylėti, būti aktyviais. Jei sau nepatinkame, privalome veikti, kad būtume tokie, kokie norime.

Paskaita pralėkė nepastebimai. Visus sudomino tema, o ir pati lektorė – be galo charizmatiška, žavi asmenybė, knygos „Niekada nevėlu gyventi” autorė. Dėkojame jai už prasmingai praleistą laiką.

A.Ferevičienė, Birštono TAU dekanės padėjėja

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close