Netradicinė pamoka Birštono gimnazijoje

Kovo 14 dieną Birštono gimnazijoje lankėsi buvusi gimnazijos mokinė Kristina Kulbušauskaitė bei socialinių tinklų žvaigždė Karolina Meschino.

 

Aukštesniųjų klasių mokiniams vyko įdomi pamoka „Inovatyvios profesijos, arba kaip pasirinkti tinkamą profesiją“, kurioje Kristina Kulbušauskaitė pristatė savo darbą su nuomonės formuotojais („influenceriais“).

Kristina yra baigusi Birštono gimnaziją, studijavo rinkodarą ir integruotą komunikaciją, baigė magistro studijas, o šiuo metu dirba unikalioje, vienintelėje tokio tipo reklamos agentūroje „Fomo“, kuri išskirtinai atstovauja žinomiems žmonėms. Kristina papasakojo, kaip sunku buvo apsispręsti, kokią specialybę rinktis baigus mokyklą bei kokį darbą norėtum dirbti po studijų. Šiuo metu tai labai aktualu aukštesniųjų klasių mokiniams, kuriems greitai reikės priimti svarbius sprendimus. Pokalbio metu Kristina sakė: „Mano gyvenimas parodė, kad aš svajojau apie savo dabartinę darbo poziciją ir svajonė realizavosi. O pasirinkti kažkada man buvo labai sunku, nes tokios specialybės, tokio darbo pozicijos net nebuvo. Tačiau visa tai, ką aš buvau padariusi ir pasiekusi prieš tai, man leido atsidurti šioje vietoje, ir, galima sakyti, šiandien aš nesijaučiu, kad dirbu, aš tuo mėgaujuosi.“

Kristina supažindino mokinius su savo darbo funkcijomis, su kokiais žmonėmis tenka bendrauti, kokius projektus rengia reklamos agentūra „Fomo“.

Kita pamokos dalis buvo skirta Karolinai Meschino. Ją galime atpažinti iš televizijos laidos bei socialinių tinklų. Nors Karolina Meschino baigė kitos srities studijas, tačiau užklupęs populiarumas suteikė galimybę rinktis, ir ji pasirinko dirbti socialiniuose tinkluose. Tai tapo jos pagrindine veikla, kurioje labai praverčia žinios, įgytos studijų metu. Mokiniams tai buvo pavyzdys, kaip pasirinkti studijas, kurios suteiktų galimybes įgyvendinti savo svajonę ir mėgautis pasirinktu gyvenimo būdu.

Džiaugiamės, kad Birštono gimnazijoje apsilankė Kristina Kulbušauskaitė ir Karolina Meschino. Sužinojome daug įdomių, reikalingų dalykų ir tikimės, kad Kristinos dėka mūsų gimnaziją aplankys dar daugiau įvairių žmonių ir papasakos savo sėkmės istorijas.

 

Birštono gimnazijos abiturientė Gabrielė Kamarauskaitė

 

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close