Tarptautinei teatro dienai – trys spektakliai

Prienų kultūros ir laisvalaikio centre buvo surengta šventė „Žmogiškumo aušra brėkštanti (Vydūnas)“, skirta Tarptautinei teatro dienai paminėti.
Šventėje spektaklius parodė trys mėgėjų teatro kolektyvai: Prienų kultūros ir laisvalaikio centro mėgėjų teatras „Langas“ (režisierė Alma Vaišnienė), parodęs spektaklį „Kalboje tautos likimas“, sukurtą pagal Vydūno tekstus, Jiezno kultūros ir laisvalaikio centro mėgėjų teatras „Žaltvykslė“, suvaidinęs spektaklį „Piktoji gudrybė“, režisierės Angelės Jaruševičienės parengtą pagal Vydūno kūrinius, ir Naujosios Ūtos laisvalaikio salės mėgėjų teatras „Vėtrungė“, parodęs literatūrinį spektaklį „Tautoje aš būsiu tavo kanklės“ (pagal Vydūną). Teatro režisierės – Anelė Lukjančiuk ir Alma Vaišnienė.

Šventę teatro mylėtojams kūrusiems kolektyvams bei jų vadovams dėkojo Prienų rajono savivaldybės Kultūros, sporto ir jaunimo skyriaus vedėjas R. Šiugždinis, Prienų KLC direktorė V. Naudžiūtė ir negausus būrys žiūrovų.

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close