Žemės dieną gimnazijos pirmokai minėjo gamtos mokslų viktorinoje

Kovo 19-ąją Prienų „Žiburio“ gimnazijoje pirmų klasių mokiniams buvo organizuota viktorina „Gamtos labirintuose“. Ši viktorina skirta Žemės dienai paminėti.

Trečiokės gimnazistės Goda Lukoševičiūtė ir Paulina Kavaliauskaitė visiems viktorinos dalyviams ir jų sirgaliams priminė, kuo yra svarbi kovo 20-oji, papasakojo, kaip Žemės diena minima Lietuvoje ir pasaulyje.

Pirmų klasių komandas vertino gamtos mokslų mokytojų komisija: Virginija Šiugždinienė, Džiuginta Gaigalienė, Rasa Kučinskienė, Vydmantas Petraška. Mokiniai turėjo atsakyti į įvairius chemijos, biologijos, fizikos mokslų klausimus bei atlikti praktines užduotis. Taip pat buvo vertinamas ir komandų prisistatymas, apranga, sirgalių palaikymas.

Po atkaklios kovos paaiškėjo ir geriausi gimnazijos gamtos mokslų žinovai:

Pirmą vietą užėmė Ic klasės komanda „Citrinukai“.

Antrą vietą – Ib klasės komanda „Rožinė depresija“.

Trečią vietą – Ia klasės komanda „WIN“.

Sveikiname nugalėtojus!

 

Paulina Ignatavičiūtė

Nuotrauka Emilijos Damukaitytės

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close