Birštoniečių laimėjimai Alytuje

Kovo 18 dieną Birštono šachmatininkai dalyvavo LR Seimo nario Juliaus Sabatausko taurės „greitųjų“ šachmatų turnyre Alytuje.Turnyre dalyvavo 49 suaugusieji ir 23 vaikai iki 10 metų iš Alytaus, Druskininkų, Tauragės, Vilkaviškio, Seirijų ir Birštono.

 

Iš turnyre dalyvavusių birštoniečių aukščiausią 14-ą vietą bendroje įskaitoje užėmė Kazimieras Senavaitis, surinkęs 5,5 taško, Jonas Džervus su 5,5 taško liko 15 vietoje bendroje įskaitoje ir antroje vietoje tarp 60-mečių žaidėjų.

Danutė Urbanavičiūtė, surinkusi 5 taškus, užėmė 21 vietą bendroje įskaitoje ir buvo antra tarp moterų.

Justas Martusevičius surinko 5 taškus ir liko 22 vietoje.

Jonas Džervus ir Danutė Urbanavičiūtė buvo apdovanoti sidabro medaliais ir diplomais.

Pirmokėliams Aistei Bisikirskaitei ir Adomui Dargeniui tai buvo pirmosios išvykos varžybos.

Turnyro nugalėtoju „Jaunasis alytiškis“ – tapo Domas Vasiliauskas, į savo sąskaitą įsirašęs 8 taškus.

Visi turnyro dalyviai gavo dovanų po simbolinę šachmatų figūrą.

 

Birštono šachmatų būrelio informacija

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close