Parduotuvė „Ordo“ persikėlė į naujas patalpas

Praėjusią savaitę UAB „Ordo“ pirkėjus pakvietė į naujose patalpose Pramonės gatvėje įsikūrusią parduotuvę. 26-erius metus gyvuojanti įmonė parduotuves turi penkiuose miestuose, tarp kurių yra ir Prienai.

Pirmoji parduotuvė Prienuose buvo atidaryta prieš 17 metų. Prieš devynerius metus buvo atšvęstos įkurtuvės naujose, daug erdvesnėse patalpose, tačiau laikui bėgant tapo ankšta ir ten.

Naujoji parduotuvė, kurioje prekiaujama žemės ūkio technika bei atsarginėmis dalimis, įrankiais, akumuliatoriais ir kitomis prekėmis, įsikūrusi Pramonės g. 9. Prekybos salės plotas – daugiau nei 300 m2, technika bus eksponuojama ir lauke.

Parduotuvės atidarymo šventėje dalyvavo didelis būrys nuolatinių pirkėjų bei svečių, simbolinę juostelę perkirpo UAB „Ordo“ generalinis direktorius Alvydas Aleksonis, Prienų rajono savivaldybės meras Alvydas Vaicekauskas ir parduotuvės vedėjas Arūnas Laukaitis, patalpas pašventino Butrimonių parapijos klebonas Juozas Bakšys.

„Tobulėti ir siekti geriausių rezultatų verčia jūsų pasitikėjimas. Tikimės, kad šioje naujoje parduotuvėje vietos prekėms tikrai užteks ilgai, jei ką, statysime priestatą, nes šalia turime nemažą sklypą. Kol kas ten eksponuosime žemės ūkio techniką, padargus. Parduotuvėje prekiaujame visame pasaulyje žinomų gamintojų prekėmis, kurias įsigyja ne tik ūkininkai, bet ir krovininių automobilių savininkai. Prienų parduotuvėje pristatome naujovę – traktorius „Branson“, pagamintus Pietų Korėjoje“, – kalbėjo UAB „Ordo“ generalinis direktorius Alvydas Aleksonis .

Jis linkėjo, kad technika negestų, o jei suges – pažadėjo, kad parduotuvės darbuotojai greitai ras reikalingą detalę.

Meras Alvydas Vaicekauskas džiaugėsi dar vieno verslo plėtra mieste. Jis linkėjo ir toliau plėstis, siūlyti ūkininkams naujų paslaugų. Meras priminė, kad UAB „Ordo“ ne tik prekiauja žemės ūkio technika, bet ir rūpinasi gatvių apšvietimu. Tai darys ir Prienų rajono savivaldybėje.

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close