„Vienybės žiedai“ Klebiškyje

  Vasario 13–15 dienomis Klebiškio kaimo bibliotekoje veikė kūrybinės gėlių dirbtuvės. Bibliotekininkės Irenos Ulinauskienės ir bendruomenės pirmininkės Aistės Černevičienės pakviesti kaimo žmonės rinkosi į biblioteką pasigaminti trispalvių gėlių ir dalyvauti akcijoje „Vienybės žiedai“. Džiaugiamės, kad kaimo žmonės susidomėjo kvietimu ir mielai gamino trispalves gėlytes iš popieriaus bei spalvotų plastikinių maišelių. Ne tik patys išmoko pasigaminti gėlių, bet grįžę ir draugus bei kaimynus pamokė.

Smagu, kad vasario 16-ąją Klebiškis pražydo trispalviais žiedais namų languose, prie namų augasnčiuose krūmuose ir net piliakalnyje. „Vienybės žiedai“ gražiai derėjo su iškeltomis trispalvėmis ir sušildė mūsų širdis minint Lietuvos nepriklausomybės šimtmetį.

Aistė Černevičienė

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close