Vasario 9 d. Birštono gimnazijos 6 ir 7a kl. mokinių grupė vyko į respublikinio projekto „Neformaliojo vaikų švietimo galimybių plėtra“ edukaciją „Šiuolaikinio šokio menas“, kurią vedė mokytoja choreografė Greta Leitonaitė. Jaunoji mokytoja puikiai valdė auditoriją. Jos parinkti judesiai, užduotys vertė mokinius suklusti, susikaupti, sutelkti dėmesį. Užsiėmimo metu keletas mokinių surado savyje gebėjimų, kurių net neįtarė turį.
Buvo be galo įdomu stebėti jaunos pedagogės darbo metodiką, žavėtis jos santūriu reiklumu ir be galo kantriu bet ryžtingu darbu, siekiant edukacijai iškelto tikslo. Mums, lydėjusioms mokytojoms, labai patiko pasirinktas darbo stilius, metodai. Mokiniai įveikė užduotį ir užsiėmimo pabaigoje mes jau stebėjome jų šokį. Dėkojame G.Leitonaitei už puikią edukaciją ir džiaugiamės, kad turėjome galimybę joje dalyvauti.

Projekto koordinatorė Birštono gimnazijoje A.Ferevičienė

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close