Animacija ne tik ekrane, bet ir ant linksmų veidukų!

Vasario 8-ji – viena iš daugelio Prienų Justino Marcinkevičiaus bibliotekos Vaikų literatūros skyriaus darbo dienų. Tačiau tądien į biblioteką atskubėjusių Prienų rajono savivaldybės socialinių paslaugų centro Vaikų dienos užimtumo centro „Pienės pūkas“ lankytojų ir kitų mažųjų skaitytojų laukė ne tik knygos ar kompiuteriai. Biblioteka kvepėjo skrudintais kukurūzais ir buvo pasiruošusi tapti kino sale, nes ši diena buvo – Animacijos diena bibliotekoje!

Patogiai įsitaisę ant suolelių, kėdžių ar sėdmaišiuose, jaunieji bibliotekos lankytojai susidomėję stebėjo jiems gerai pažįstamų animacinių filmų herojų nuotykius, pergyveno dėl jų patiriamų sunkumų, džiaugėsi sėkme. Vienu žodžiu – kaip tikrame kino seanse kramsnodami kukurūzų spragėsius, smagiai leido laiką bibliotekoje.

O po filmukų peržiūros vaikų laukė staigmena – piešimas ant veidukų! Laikas prabėgo labai smagiai ir greitai. Į namus vaikai skirstėsi ne tik pilni įspūdžių, bet ir su piešinukais ant linksmų veidukų.

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close