Paaiškėjo „Dainų dainelės“ III etapo-koncerto televizijoje dalyviai (nuotraukos)

Paaiškėjo ilgai daugeliui moksleivių, jų mokytojų bei tėvelių nerimą kėlę televizinio konkurso „Dainų dainelė“ rezultatai. Kas du metus vykstančio Lietuvos vaikų ir moksleivių televizinio konkurso „Dainų dainelė” laureatai paaiškėja tik po trijų etapų, kuriuose lemiamą balsą turi didelę muzikinę kompetenciją turinčios komisijos balsai.

2017 metų pabaigoje įvyko pirmasis etapas – rajoninis, kuriame buvo išrinkti geriausiai pasirodę atlikėjai atskirai iš Prienų rajono bei Birštono savivaldybių. Jau šių metų sausio viduryje, antrojo-zoninio etapo metu paaiškėjo, jog į trečiąjį konkurso etapą keliaus šie Prienų krašto atstovai:

vokalinis duetas „Draugės“: Vasara Gruodytė ir Adelija Sinicaitė (Prienų meno mokykla),
vokalinis ansamblis (Prienų „Ąžuolo“ progimnazija),
bei Vytautė Radzevičiūtė (Prienų kultūros centro meninio lavinimo studija).

Bei šie Birštono krašto atstovai:

Emilija Radvilavičiūtė (Birštono meno mokykla),
Elzė Bisikirskaitė (Birštono meno mokykla),
Austėja Belenavičiūtė (Birštono meno mokykla),
ir Adrija bei Austėja Suchockaitės (Birštono meno mokykla).

Pavasarį prasidėsiančių konkurso „Dainų dainelė” transliacijų Lietuvos radijo ir televizijos (LRT) kanalu metu paaiškės, kas gi taps šio konkurso nugalėtojais.

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close