Tradicine tapusi Padėkos diena į Prienų socialinių paslaugų centrą sukvietė tuos, kuriems bendruomenė dėkinga už gerus darbus. Juk, kaip sakė Socialinės priežiūros skyriaus užimtumo specialistė Agnė Vaidogienė, smagu prisiminti visas kartu praleistas akimirkas ir pasidžiaugti tuo, kad esate kartu su mumis jau ne vienerius metus.

Tik šių geradarių pagalbos ir paramos dėka centro lankytojai galėjo vykti į pažintines, pramogines keliones, užsiimti menine, darbine veikla ir daug naujo sužinoti, daug smagių akimirkų patirti. „Tik jūsų dėka mūsų mažieji lankytojai gali aplankyti piceriją, mūsų neįgalieji – apsilankyti kino teatre, senjorai ir neįgalieji – pasidžiaugti vandens parko malonumais bei patirti daug kitų smagių akimirkų.Todėl šiandien norime tarti didelį AČIŪ už tai, kad padėjote, kad buvote kartu, kad ištiesėte pagalbos ranką tuomet, kai to labiausiai reikėjo, kad jūs mūsų bendruomenę priėmėte į savo ratą. Ir čia atvykusieji tikrai žino, kad mes kartu padarėme labai daug“, – dėkodama visiems kalbėjo Prienų socialinių paslaugų centro direktorė Aurelija Urbonienė.

Seimo narys Andrius Palionis Socialinių paslaugų centro bendruomenei linkėjo ir toliau puoselėti jaukių namų atmosferą, nepritrūkti idėjų ir geros nuotaikos.

Už gerumą, kurio niekada nebūna per daug, kuris nugali sunkumus, moka sušildyti abejingumo sienas, atitirpdyti pagiežos ledus, gali sustabdyti nerimą, pyktį, agresiją, gali prakalbinti kitą gėrį – dar nepabudusį, tyliai pasislėpusį už aukštų baimės sienų, dainomis, eilėraščiais ir šokiais dėkojo centro lankytojai.

Už nuoširdų bendradarbiavimą, kuris mus skatina naujiems darbams, nuoširdus ačiū buvo ištartas Prienų rajono savivaldybės vadovams bei administracijos skyriams, už pietus „CanCan“ picerijoje – verslininkui Valdui Stravinskui, už vandens pramogas – „Visuomenės harmonizavimo parko“ atstovams. Didelis ačiū ištartas ir Nemuno kilpų regioninio parko darbuotojams, Prienų krašto muziejininkėms, Prienų Justino Marcinkevičiaus viešosios bibliotekos kolektyvui, Prienų–Birštono krepšinio komandos „Vytautas“ klubo atstovams, Prienų sporto arenos, Prienų girininkijos darbuotojams, Prienų ligoninės kolektyvui ir Prienų globos namų bendruomenei, Prienų rajono policijos komisariato ir Prienų priešgaisrinės gelbėjimo tarnybos darbuotojams, Visuomenės sveikatos biuro specialistams, švietimo įstaigų vadovams ir mokytojams, visų seniūnijų seniūnams.

Ypatingas ačiū buvo ištartas centro savanoriams: Vidai Rušėnienei, Sonatai Zelenekaitei, Virmantui Šabasevičiui, Ievai Skindoraitei, UAB „Wilara“ atstovams, Prienų meno mokyklos mokytojams ir mokiniams, kurie negailėdami laiko vedė per meno ir sporto pasaulį, „ Elvita“ salono kirpėjai – stilistei Irenai Lokcionkienei ir jos komandai už naują lankytojų įvaizdį.

Buvo padėkota ir žiniasklaidos atstovams, kurie noriai bendradarbiauja, visada operatyviai informuoja apie centre vykstančias veiklas, ir Nyderlandų labdaros ir paramos fondui, ir lankytojų tėveliams, kurių pastangų, kantrybės, išminties ir skatinimo dėka vaikai kiekvieną dieną centre semiasi naujų minčių, idėjų, tobulėja ir eina pirmyn.

Dėkojant visiems atvykusiems į šventę ir visiems prisidėjusiems prie jos organizavimo, buvo palinkėta skirti daugiau laiko bendravimui, pabuvimui kartu, vienas kitam – juk tai daryti šitaip lengva.

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close