Skelbiama Prienų r. savivaldybės vietos gyventojų apklausa

Prienų r. savivaldybės 2018 m. sausio 25 d. mero potvarkiu Nr. P1-2 „Dėl Prienų rajono savivaldybės vietos gyventojų apklausos paskelbimo“ yra skelbiama vietos gyventojų apklausa dėl Ašmintos, Balbieriškio, Išlaužo, Pakuonio ir Prienų seniūnijų ribų pakeitimo.

Apklausai teikiamas klausimas: „Ar pritariate Prienų rajono savivaldybės Ašmintos seniūnijos panaikinimui bei Balbieriškio, Išlaužo, Pakuonio ir Prienų seniūnijų teritorijų ribų nustatymui (pakeitimui) pagal parengtą planą?“

Apklausos teritorija – Ašmintos seniūnija, Balbieriškio seniūnijos Giraitiškių, Naravų ir Paduoblio kaimai, Pakuonio seniūnijos Valengiškių, Laukiškių, Šaltupio ir Purvininkų kaimai.

Apklausos būdas – atrankinė gyventojų apklausa apklausos dalyvių būstuose.

Apklausos data ir vieta: 2018 m. vasario 1–21 d.; Prienų rajono savivaldybės Ašmintos seniūnijos teritorija, Balbieriškio seniūnijos Giraitiškių, Naravų ir Paduoblio kaimai, Pakuonio seniūnijos Valengiškių, Laukiškių, Šaltupio ir Purvininkų kaimai.

Numatomas apklausti gyventojų kiekis: ne mažiau nei 253 gyventojai (ne mažiau nei 212 gyventojų, gyvenančių Ašmintos seniūnijoje, ne mažiau nei 14 gyventojų, gyvenančių Balbieriškio seniūnijos Giraitiškių, Naravų ir Paduoblio kaimuose, ne mažiau nei 27 gyventojai, gyvenantys Pakuonio seniūnijos Valengiškių, Laukiškių, Šaltupio ir Purvininkų kaimuose).

Pagal parengtą planą Ašmintos seniūnijos Bačkininkų, Pabališkių, Apušoto, Patrakiemio, Naujininkų, Antakalnio, Pagaršvio, Ašmintos, Pošvenčio, Malinavo, Pašventupio, Vangų kaimai būtų priskirti Pakuonio seniūnijai, o Kalvių, Pociūnų, Davaitbalio, Važatkiemio, Alksniakiemio, Šmitiškių, Rūdupio, Žarijų, Bagrėno, Strielčių, Liepaloto, Giniūnų, Mačiūnų, Ignacavos kaimai – Prienų seniūnijai. Balbieriškio seniūnijos Giraitiškių, Naravų ir Paduoblio kaimai būtų priskirti Prienų seniūnijai. Pakuonio seniūnijos Purvininkų, Šaltupio, Valengiškio, Laukiškių kaimai – Išlaužo seniūnijai.

Informaciją teikia Prienų rajono savivaldybės administracijos Architektūros ir urbanistikos skyriaus vyriausioji specialistė Gintarė Jankauskaitė tel. (8 319) 61 146 arba el. paštu gintare.jankauskaite@prienai.lt.

Su parengtu planu galite susipažinti Savivaldybės interneto svetainėje www.prienai.lt, Savivaldybės administracijos Architektūros ir urbanistikos skyriuje, Ašmintos, Balbieriškio ir Pakuonio seniūnijose.

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close