„Pasakoje“ nušvito Šviesos stalas

Prienų lopšelio-darželio „Pasaka“ „Kačiukų“ grupės auklėtoja Regina Jankauskienė ir auklėtinio Jauniaus Vaitukaičio mamytė Jurgita Vaitukaitienė prieš pat Kalėdas vaikams norėjo padaryti staigmeną, tačiau dabartinius vaikus nustebinti gana sunku.

Bet yra dalykų, kurie vaikus ne tik sudomina, bet ir ugdo. Kad tokie dalykai kainuoja nemažus pinigus, tapo aišku vos tik pradėjus ieškoti Šviesos stalo. Stalas yra puiki ugdymo priemonė. Jis labai tinka tamsiuoju metų laikotarpiu. Mama Jurgita ir auklėtoja Regina aplankė keletą Prienų miesto geros valios žmonių, ir Šviesos stalas jau džiugina vaikų širdeles. Nuoširdžiai dėkojame ūkininkui Juozui Vaitukaičiui, Joanai ir Juozui Šalčiams, įmonės UAB „Hidrosta“ direktoriui Valdui Paulauskui, UAB „Milavita“ direktoriui Antanui Milašauskui. Ačiū jiems už jų gerumą.

 

Inga Petkevičienė

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close