Aptarta praėjusių metų veikla, padėkota už gražius ir gerus darbus

Jiezno žmonių su negalia sąjungos nariai gruodžio 3 d., kaip ir kasmet, Jiezno parapijos bažnyčioje, kur šv. Mišias aukojo gerbiamas ir mylimas klebonas Rolandas Bičkauskas, malda paminėjo Žmonių su negalia dieną, o Trijų Karalių dieną susibūrė Jiezno kultūros ir laisvalaikio centro salėje aptarti praėjusių metų veiklos.

 

Renginio dalyviai galėjo pasigrožėti visą gruodžio mėnesį veikusios mūsų sąjungos darbštuolių rankdarbių paroda.

Mus aplankė kasmetiniai tokios šventės svečiai, mielai besidalijantys savo laiku su Jiezno neįgaliaisiais, bei nuolatiniai mūsų renginių ir kelionių rėmėjai ir pagalbininkai. Tai LR Seimo narys Andrius Palionis, Seimo nario padėjėjai Vilma ir Arūnas Vaidogai, Jiezno parapijos klebonas R. Bičkauskas, Jiezno miesto seniūnas A. Bartusevičius, socialinė darbuotoja E. Sargevičienė bei šventinę nuotaiką padėjęs kurti pramoginės muzikos ansamblis „Punelė“ su vadovu Gintautu Šmitu priešakyje.

Džiugu, kad šalia neįgaliųjų yra gebančių pasakyti šiltą žodį ir ištiesti pagalbos ranką bei padėti suprasti, kad niekas pasaulyje nėra mažas ir nereikalingas. Už prasmingus darbus Seimo nario A. Palionio padėkomis ir LR vėliavomis buvo apdovanoti nenuilstanti Jiezno žmonių su negalia sąjungos pirmininkė Augenija Stoškuvienė, pavaduotojas Vytautas Mockevičius, Onutė ir Vaclovas Charašauskai.

Jiezno seniūno padėka įteikta Nijolės Gervickienės šeimai už pavyzdingą gyvenimo būdą, aktyvią veiklą neįgaliųjų sąjungoje, Bažnyčios bei Jiezno miesto visuomeniniame gyvenime ir renginiuose.

Jiezno ŽNS pirmininkės padėkos įteiktos Erikai ir Gvidučiui Švenčioniams bei Irenai ir Algirdui Adomaičiams už aktyvią, nepriekaištingą veiklą mūsų bendruomenėje.

„Maisto banko“ padėkomis už pasiaukojimą ir parodytą atsakomybę renkant ir dalijant maisto produktus apdovanotos savanorės A. Bučienė, A. Lisauskienė, V. Pempienė, V. Urbanavičienė, A. Liuizienė, N. Juozapavičienė, S. Kimbirauskienė.

Scenoje koncertuojant muzikantams, salėje sukosi šokėjų poros. Pirmuosius šokėjus ansamblio vadovas apdovanojo „Punelės“ įrašų diskais.

Prie puodelio kavos ar bokalo giros, prie vaišių stalo dar ilgai šurmuliavo susirinkusieji, sukosi ratelyje, vis minėdami dėl ligos negalėjusią puikioje šventėje dalyvauti išmaningąją ir rūpestingą pirmininkę Augeniją Stoškuvienę. Susirinkusieji linkėjo Augenijai sėkmės, greitai pasveikti, tikėdamiesi, kad laikas, jai vadovaujant, bus dar įdomesnis ir išradingesnis.

Už nuostabią šventę, gausų stalą, dovanas Jiezno žmonių su negalia sąjungos nariai dėkoja rėmėjams J. Palionio labdaros ir paramos fondui, V. ir A. Vaidogams ir A. Šidlauskui.

 

Jiezno ŽNS tarybos narė Sigutė Kimbirauskienė

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close