„Tą naktį ugnimi pražydo laisvė“

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sausio 13 – oji Lietuvos Laisvės Gynėjų diena. Į literatūrinę atminties valandą šiai datai paminėti susirinko Ašmintos seniūnijos gyventojai.

  Renginio metu prisiminėme lemtingą ir kraupią Lietuvai 1991 m. sausio 13 -osios naktį, kai už Tėvynės laisvę buvo paaukota 14-kos žmonių gyvybės. Po gimtosios žemės kauburėliais miega tie, kurie nesitaikstė su melu, neteisybe, šmeižtu. Žuvusiųjų atminimas pagerbtas tylos minute. Akmenimis nubarstytas kelias su mintimis apie Tėvynę ir Laisvę atspindėjo žmonių tauriausius jausmus gimtajam kraštui.

  Skambant Eurikos Masytės dainai „Laisvė“ liejosi poezijos posmai skirti Lietuvai ir jos didvyriams…

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Rima Vilkienė, Ašmintos laisvalaikio salės renginių organizatorė

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close