Į regioninį „Dainų dainelės“ etapą – devyni kolektyvai

Baigėsi vieno populiariausio, unikaliausio ir ilgametes tradicijas turinčio renginio – Lietuvos vaikų ir moksleivių televizijos konkurso „Dainų dainelė“– rajoninis etapas. Kas antrus metus organizuojamo konkurso, kuriame gali dalyvauti 3–19 metų vaikai ir mokiniai, rajoniniame etape Prienų savivaldybėje varžėsi šeši solistai, vienas duetas ir 3 ansambliai.

Komisijos, kuriai pirmininkavo Kauno 1-osios muzikos mokyklos muzikos mokytoja metodininkė Loreta Mačienė, sprendimu, regioniniame etape dalyvaus devyni kolektyvai: Prienų lopšelio-darželio „Saulutė“ mergaičių kvintetas: Gustė Raškevičiūtė, Gabija Kraftaitė, Gustė Kondrotaitė, Vėtrūnė Skilandytė, Guostė Stabrauskaitė (vad. Ž. Kondrotienė), Prienų lopšelio-darželio „Gintarėlis“ solistė Sofija Rūtytė (vad. L. Vitkauskienė), Prienų lopšelio-darželio „Pasaka“ solistė Emilija Simanaitytė (vad. V. Dobilienė), Prienų „Ąžuolo“ progimnazijos mokinių vokalinis ansamblis (vad. L. Suchorukovienė), Prienų meno mokyklos vokalinis duetas „Draugės“: Vasara Gruodytė ir Adelija Sinicaitė (vad. R. Černiauskienė), Meninio lavinimo studijos solistė Vytautė Radzevičiūtė (vad. R. Liutvynskienė), Skriaudžių pagrindinės mokyklos solistė Samanta Pučkaitė (vad. V. Pučkienė), Jiezno muzikos mokyklos solistas Nojus Margarian (vad. L. Benokraitienė), Prienų „Žiburio“ gimnazijos vaikinų ansamblis (vad. R. Ruočkienė).

Antrasis (regioninis) etapas sausio 24 d. vyks Vilkaviškyje. Dėl patekimo į respublikinį etapą varžysis dalyviai iš Vilkaviškio, Birštono, Kalvarijos, Kazlų Rūdos, Marijampolės, Prienų ir Šakių savivaldybių.

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close