Kalėdinio šachmatų turnyro dalyviai susitiko su Kalėdų Seneliu

Tradicinio kalėdinio šachmatų turnyro nugalėtojai ir prizininkai susirinko į apdovanojimų šventę ir susitikimą su dosniu Kalėdų Seneliu.

Renginyje, kuris vyko Birštono gimnazijoje, dalyvavo gimnazijos direktorius Alvydas Urbanavičius ir Birštono sporto centro direktorius Saulius Smailys.

 

Mokyklos direktorius pasidžiaugė mokinių žaidimo rezultatais ir tuo, kad nuo mažens žaisdami šachmatais jie lavina savo protinius sugebėjimus, kurie pravers visose gyvenimo srityse. A. Urbanavičius pasveikino vaikus ir jų tėvelius su Kalėdų šventėmis, Naujaisiais metais ir palinkėjo nepamiršti šalia esančių žmonių bei padovanoti jiems gerą nuotaiką ir dalelę savo širdies.

Šachmatų būrelio trenerė Danutė Urbanavičiūtė pasidžiaugė turnyro rezultatais ir vaikų laimėjimais. Ji paminėjo, kad šventiniame turnyre dalyvavo 13 vaikų ir 12 suaugusių šachmatų mėgėjų.

Suaugusiųjų moterų grupėje pirmąją vietą laimėjo trenerė Danutė Urbanavičiūtė, susižėrusi visus 20 taškų, antrą – Virginija Černevičienė su 14 taškų, o trečiąją – Donata Martikaitienė. Vyrų grupėje pirmąją vietą iškovojo Jonas Džervus, surinkęs 19 taškų, antrąją vietą iškovojo Kazimieras Senavaitis su 18 taškų, o trečiąją prizinę vietą užėmė Rimutis Mardosas, surinkęs 14,5 taško.

Mergaičių grupėje pirmąją vietą laimėjo 10 taškų pelniusi Birštono gimnazijos antrokė Neda Žuvininkaitė, antrąją – trečiokė Svajūnė Karandaitė, o trečiąją – pati jauniausia žaidėja, šešiametė Ugnė Naudžiūnaitė, kuri yra ir puiki dainininkė.

Iš berniukų grupės nepralenkiamas buvo Matas Černevičius, surinkęs visus 11 laimėjimų. Jį pasveikinti su pergale atskubėjo būrys klasės draugų ir auklėtoja. Antrąją vietą užėmė Erlandas Pempė, trečiąją – Ernestas Vyšniauskas.

Trenerė apdovanojo jauniausią turnyro dalyvę Ugnę ir vyriausią žaidėją, 2018 m. sausio 1 d. 91-ąjį gimtadienį švęsiantį Antaną Tankevičių.

Po asmeninių apdovanojimų pas vaikus atkeliavo suplukęs Kalėdų Senelis, nešinas saldumynų krepšeliais. Seneliui su vaikais buvo smagu, tik ne visi išdrįso padeklamuoti eilėraštį ar dainelę padainuoti. Svečią iš Šiaurės pradžiugino mažoji Ugnė savo gražia dainele.

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close