Ar siunčiate ranka rašytus sveikinimo atvirukus?

Ona Marčiulionienė

Taip, sveikinimus, ypač patiems artimiausiems, rašau ranka. Ieškau patinkančių gražių atvirukų, ant jų užrašau savo tekstą. Nepatinka atvirukai su jau užrašytu tekstu – jie man atrodo labai šalti. Seniau atvirukai, man atrodo, būdavo nuoširdesni, bet randu tinkamų ir dabar. O draugams sveikinimus siunčiu elektroniniu paštu – taip jau ir mes, vyresni, įpratom.

Luka Uogintaitė

Močiutę, senelį, pusseseres, pusbrolius ir kitus šeimos narius sveikinu pačios kurtais atvirukais, užrašau savo sugalvotą tekstą. Kurdama atvirukus galvoju kas tam žmogui, kuriam atvirukas bus skirtas, labiausiai patinka, todėl visi atvirukai būna skirtingi. Man atrodo, kad savo rankomis padaryti sveikinimo atvirukai yra nuoširdesni nei pirktiniai. Mes ir mokykloje, mokytojų paskatinti, kartais rašome vieni kitiems popierinius laiškus, ir man tai labai patinka. Manau, kad aš visada ir laiškus rašysiu ranka, ir atvirukus kursiu.

Saulius Urbonavičius

Jau labai seniai siunčiau ranka rašytą atviruką, nes dabar visais atvejais naudojamės kompiuteriu, telefonu. Tiesa, esu popieriniais laiškais bendravęs su draugėmis ir susirašinėjęs su įkalinimo įstaigoje buvusiu draugu. Tuos laikus, kai artėjant Kalėdoms pirkdavome atvirukus, kurdavome ir ranka užrašinėdavome tekstus, prisimenu su nostalgija.

Egidijus Vaidila

Nebeprisimenu kada paskutinį kartą ranka rašiau sveikinimą, nes dabar dažniausiai tai darau telefonu ar kompiuteriu. Bet jei gaučiau ranka rašytą sveikinimą, tai kitais metais tokiam žmogui tikrai taip pat nusiųsčiau ranka rašytą atviruką. Iki šiol kartą per metus – per gimtadienį – iš mamos gaunu atviruką su jos užrašytu sveikinimu. Man nepatinka nuvalkioti sveikinimai, kuriuos persiuntinėjame vieni kitiems telefonu, – jei rašau žinutę, tai parašau paprastą savo tekstą.

Aušra Masikonienė

Labai mėgstu ir gauti, ir pati ranka rašyti sveikinimus. Net ir sveikindama įstaigas, organizacijas, sveikinimą užrašau ranka, niekada nespausdinu kompiuteriu. Rinkdamasi atviruką, pirmiausia žiūriu, kad jis būtų be jokio teksto. Ieškau atviruko be jokių blizgučių, aiškaus ir paprasto. Manau, kad seniau beveik visi atvirukai tokie – paprasti, šilti – ir būdavo. Dabar tokie „jaukūs“ yra rankų darbo atvirukai, tik jie kur kas brangesni, bet patiems artimiausiems nepagailiu.

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close