Kelionė po fantazijos pasaulį

Gruodžio 15 d. Birštono viešojoje bibliotekoje su pasakų herojais susitiko 1-4 klasių mokiniai. Jie bendravo su vilku, kuris įsimylėjo rožinį paršelį, su gerąja raganėle. Savo dainomis ir eilėraščiais pažadino praėjusių Kalėdų eglutės dvasią. Daug kalbėjome apie knygas, apie tikrąją šv. Kalėdų prasmę, džiaugėmės mažųjų palinkėjimais ir šiltais apsikabinimais. Panašūs susitikimai jau vyksta dešimt metų. Jie yra projekto „Atrask save kūryboje Kalėdų žingsniams aidint” dalis. Per tą laiką vaikai bendravo ir su piratu, ir su fėjomis, ir su Karlsono aukle Freken Bok, ir dar su daugybe kitų personažų. Džiugu, kad šiame susitikime tradiciškai dalyvauja ir Birštono lopšelio-darželio parengiamoji grupė. Vaikai atsakinėja į klausimus, mena mįsles, pasakoja istorijas ir žaidžia žaidimus. Aktyviausieji apdovanojami įvairiais prizais.
Dėkojame mūsų viešosios bibliotekos darbuotojoms Ingridai ir Nijolei už jų jaunatvišką entuziazmą, kūrybiškumą ir geranoriškumą, kuriant pasakų veikėjų personažus. Smagu, kad laiko dalyvauti tokiuose susitikimuose suranda Birštono lopšelio- darželio vaikučiai ir auklėtojos, kad visi kartu galime keliauti po fantazijos šalį, ugdyti meilę knygai. Džiaugiamės ir linkime visiems jaukių ir gražių artėjančių švenčių.

Projekto „Atrask save kūryboje Kalėdų žingsniams aidint 2017” koordinatorė A.Ferevičienė

Asta Ferevičienė

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close