Kalėdinės eglutės įžiebimo šventė Birštono gimnazijoje

Gruodžio 14 d. Birštono gimnazijoje vyko Kalėdinės eglutės įžiebimo šventė. Eglutę kartu su mokiniais puošė technologijų mokytojai Veda, Algis ir Nijolė . Dėkojame Birštono girininkijai už tokią puikią žaliaskarę.
Šventėje skambėjo dainos, kurių išmokė muzikos mokytoja Toliama, kalbėjo mokinių parlamento prezidentė Greta. Šventę vedė Birštono gimnazijos pavaduotoja ugdymui A.Ferevičienė. Smagu, kad mokinius aplankė nykštukas ir Kalėdų Senelis (mokytojai Kristina ir Romas).
Prie įėjimo jau puikuojasi žiemos medis, papuoštas mokinių kurtomis miniatiūromis. Tai – lietuvių kalbos mokytojų Ivetos ir Vilmos. bei jų mokinių darbas. Ekrane nuolat keičiasi kalėdiniai vaizdai ir aktuali informacija, skamba linksma šventinė muzika. Tuo rūpinasi IT mokytoja Vida. Gimnazijos languose plevena balti žvaigždžių angelai, kuriuos sukūrė dailės mokytoja Laima ir jos mokiniai. Sporto salėje vyksta draugiškos kvadrato, futboliuko, krepšinio varžybos. Visi šie darbai – projekto „Atrask save kūryboje Kalėdų žingsniams aidint 2017” dalis.
Dėkojame visiems, kurie noriai įsitraukia į veiklą, padeda įgyvendinti projekto idėjas. Kuriant ir dalijantis su kitais savo darbais, atgyja kalėdinė dvasia.

Asta Ferevičienė

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close