Vaikai svajoja ir tiki…

Tikime ir mes, kad galime išpildyti svajones.

Dalyvaudami projekte „Vaikų svajonės“ Prienų priešgaisrinės gelbėjimo tarnybos pareigūnai gruodžio 20 d. aplankė ir įteikė dovanas 9 metų berniukui Rokui iš Jiezno seniūnijos. Vaikas turėjo galimybę apžiūrėti, paliesti gaisrinį automobilį, nes Jiezno ugniagesių komanda atvyko iki pat Roko namų durų.

Berniuko ištartas Ačiū ir spindinčios akys – geriausia padėka švenčių belaukiant.

Taip pat galime pasidžiaugti Prienų PGT ugniagesio gelbėtojo M. Aleksos parodytu pavyzdžiu ir sveikintinu poelgiu, pats pagamino ir įteikė jaunuoliui Eimantui (16 metų) iš Jiezno seniūnijos išsvajotąjį skersinį.

Prienų PGT tarnybos administratorės J. Tamulynienės šeimynos pavyzdys pagirtinas, kadangi nelieka abejingi šiam projektui ir kiekvienais metais išpildo po svajonę. Šiais metais jie išpildė svajonę vaiko iš Kudirkų kaimo.

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close