„Mercure Birštonas Royal Hotel SPA“ jungiasi prie „Orbis Hotel Group“

„Mercure Birštonas Royal Hotel SPA“ taps šeštuoju „AccorHotels“ prekės ženklo viešbučiu Lietuvoje, vienoje iš sparčiausiai augančių Europos Sąjungos valstybių. Nuo 2019 metų viešbutis veiks pagal franšizės sutartį su „Orbis Hotel Group“.

 

„Mercure“ tinklas Europoje labai stiprus, o prekės ženklas gerai žinomas tarp verslo ir laisvalaikio keliautojų. Lietuvos ekonomika sparčiai juda pirmyn ir, užmegzdami šiuos ilgalaikius santykius, norime pasinaudoti tokia verslo aplinka“, – sako „Orbis Hotel Group“ plėtros Rytų Europoje vadovas Frank Reul.

 

„Mercure Birštonas Royal Hotel SPA“ įsikūręs vaizdingame Birštono kurorte, šalia Nemuno, regioninio parko viduryje. Ilgaamžio pušyno apsuptis užtikrina viešbučio svečiams tylą ir ramybę, kurioje kiekvienas gali rasti prieglobstį nuo kasdienio skubėjimo bei triukšmo.

 

„Mercure Birštonas Royal Hotel SPA“, 4 žvaigždučių viešbutis, siūlo 150 patogių ir erdvių įvairių kategorijų kambarių, šiuolaikišką restoraną bei barą, konferencijų erdves, SPA zoną su baseinais, suomiška pirtimi ir sveikatingumo centru. Viešbutyje taip pat yra žavingas žiemos sodas ir puikiai įrengta kino salė.

 

„Prisijungimas prie „Mercure“ prekės ženklo ir „AccorHotels/Orbis Group“ buvo strateginis sprendimas dėl tolimesnės mūsų viešbučio veiklos. Tikime, kad „Le Club AccorHotels“ lojalumo programa, taip pat pasaulinė pardavimų ir rezervacijos sistema padės mums sustiprinti savo padėtį rinkoje. Mes planuojame šiek tiek pakeisti viešbučio svečių profilį ir labiau orientuotis į užsienio svečius. Taip pat norėtume, kad mūsų darbuotojai įgytų daugiau tarptautinės patirties, dalyvautų mokymų programose ir atrastų tarptautinės karjeros galimybes“, – sako viešbučio generalinis direktorius Rimantas Šimkevičius.

 

„Mercure“ yra vidutinės klasės nestandartizuotas „AccorHotels“ prekės ženklas. Kiekvienas „Mercure“ viešbutis yra unikalus, įaugęs į savo vietos bendruomenę, kultūrą ir tradicijas, besilaikantis bendrų kokybės standartų ir vadovaujamas aistringai savo darbui atsidavusių viešbutininkų. Kur bebūtų įsikūrę – dideliuose miestuose, prie jūros ar kalnų kurortuose – kiekviena tokia įstaiga siūlo autentišką patirtį tiek verslo, tiek ir laisvalaikio keliautojams. „Mercure“ tinklą sudaro daugiau kaip 750 viešbučių 58 valstybėse visame pasaulyje, jie užtikrina alternatyvą standartiniams ar nepriklausomiems viešbučiams.

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close