Eglutės įžiebimo šventės metu bus dalinama Maltiečių sriuba

Gerb. Prieniečiai, gruodžio 13 d. 17.30 val. Eglutės įžiebimo šventės metu bus dalinama Maltiečių sriuba. Ją dalins nuo 2016 metų veikianti Prienų Maltos ordino pagalbos tarnybos grupės nariai. Akcijos metu galėsite aukoti ir paremti skurstančius.

 

“Jau daug metų esu akcijos “Maltiečių sriuba” globėjas, kiek galiu, dalyvauju jos renginiuose. Nuoširdžiai kviečiu visus prisijungti prie maltiečių akcijos, parodyti širdies taurumą, auka prisidėti įgyvendinant kilnius pagalbos tikslus. Dėkoju visiems Lietuvos žmonėms už gerumą ir teikiamą viltį…“ 

Prezidentas Valdas Adamkus

 

Prienų Maltos Ordino pagalbos tarnybos grupė organizuoja karšto maisto (maistinga sriuba ir duonos riekė) nemokamą pristatymą vienišiems, nepasiturintiems, neįgaliems ar tiems žmoniems, kuriems sudėtinga ar neįmanoma pasigaminti šilto maisto dėl amžiaus ar ligos. Paslauga neskiriama piktnaudžiaujantiems alkoholiu.

Sriuba pristatoma antradieniais ir ketvirtadieniais. Asmenis, pageidaujančius gauti šia nemokamą paslaugą, prašome skambinti telefonu 8 670 02465.

Įvertinę situaciją, grupės koordinatoriai galės skirti/neskirti karšto maisto tiekimo paslaugą į namus. Prašytume pranešti šią informaciją žmonėms, kuriems, jūsų manymu, ši paslauga reikalinga. 

  Prienų Maltos Ordino pagalbos tarnybos grupė

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close