Birštone muzikinė premjera KARŠTOJI KIRPĖJO KĖDĖ su Neringa Nekrašiūte ir Ramūnu Šimukausku

Gruodžio 7 d. 19 val. Birštono kultūros centre muzikinės komedijos KARŠTOJI KIRPĖJO KĖDĖ komanda Jūsų nuotaikai padarys gerą ir madingą šukuoseną. Laukia daug gražaus humoro su Ramūnu Šimukausku ir užburiančiomis Neringos Nekrašiūtės atliekamomis dainomis. Beje, KARŠTOSIOS KIRPĖJO KĖDĖS komanda turi Jums ir keletą klausimų, į kuriuos galite atsakyti dabar arba pasižiūrėję spektaklį.

O Jūs ar pasitikite kirpėju, pas kurį einate kirptis? Nepagalvojote, kad kartais kirpėjas gali būti ir blogos nuotaikos? O gal jis apskritai nemėgsta savo darbo? O jeigu jam netikėtai ,,užėjo”..?!! Jaučiatės pakankamai saugiai, kai kirpėjas kerpa aštriomis žirklėmis Jūsų plaukus ar senoviniu skutimosi peiliu skutinėja Jums kaklą ir gali tyčia ar netyčia čirkštelti per miego arteriją? Apie tai nepagalvojote? Tai ir negalvokite. Nusiraminkite. Jūsų kirpėjas normalus. Na, tikriausiai?! Bet mūsiškis kirpėjas (aktorius Ramūnas Šimukauskas) – kiek neprognozuojamas ir labai savotiškas.

Taigi, įsivaizduokite – grožio salonas. Pas tokį savotišką kirpėją netikėtai užklysta didelė scenos žvaigždė (dainininkė ir aktorė – Neringa Nekrašiūtė), kuriai vos už poros valandų koncertas arenoje, o makiažas ir šukuosena nepadaryta, nes grimerė susilaužė ranką, o gal net ir koją. O tada čia ir prasideda nuotykiai.

Žvaigždė netikėtai grožio salone ima ir sudainuoja visas geriausias būsimo koncerto dainas. O kirpėjas papasakoja savo ir savo klientų romantiškiausias, linksmiausias ir slapčiausias istorijas.

Ateikite ir pamatykite, ar tik ne Jūsų gėdingas istorijas išpasakos kirpėjas?

 

VAIDINA:

ŽVAIGŽDĖ – Neringa NEKRAŠIŪTĖ

KIRPĖJAS – Ramūnas ŠIMUKAUSKAS

GROŽIO SALONO GRIMERĖ – Eglė KRASNOVĖ

 

Bilietus galima įsigyti – www.bilietai.lt ir renginių vietose!

Kainos – 10 eur, 13 eur, 15 eur.

Facebook.com/karstojikirpejokede/

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close