Popiežius Pranciškus kitąmet lankysis Lietuvoje

Popiežius Pranciškus kitąmet rudenį planuoja apsilankyti Lietuvoje, BNS trečiadienį patvirtino Prezidentūra.

„2018 metų rudenį numatomas Popiežiaus Pranciškaus vizitas į Lietuvą. Vatikanas artimiausiu metu turėtų paskelbti tikslią vizito datą ir statusą“, – atsakydama į BNS klausimą, patvirtino prezidentės atstovė spaudai Daiva Ulbinaitė.

Popiežius į Lietuvą atvyks minint valstybės šimtmetį. Estijos žiniasklaida šią savaitę pranešė apie galimą Šventojo Tėvo vizitą į Taliną.

Lietuvoje ponfitikas vienintelį kartą lankėsi 1993 metais. Tada šalyje viešėjo popiežius Jonas Paulius II.

 

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close