Berniukas iš Meino valstijos mirė, išpildžius jo norą anksčiau atšvęsti Kalėdas

Vėžiu sirgęs devynerių metų berniukas iš Meino valstijos JAV mirė praėjus savaite nuo jo noro išpildymo – jam buvo surengta Kalėdų šventė.

Jacobo Thompsono (Džeikobo Tompsono) šeima socialiniuose tinkluose paskelbė, kad jis mirė sekmadienį, Meino medicinos centre Portlande. Berniuko artimieji padėkojo visiems, siuntusiems Kalėdines atvirutes ir meldusiems už jį, tai berniukui ir jo šeimai atnešė daug džiaugsmo ir padrąsinimo.

Jacobas į ligoninę pateko spalio mėnesį po keturis metus trukusios kovos su neuroblastoma – tai tokio tipo vėžys, kuris paveikia nervinės ląstelės, juo dažniausiai suserga naujagimiai ir mažamečiai vaikai.

J. Thompsonas labai mėgo Kalėdas ir paprašė atviručių. Žmonių atsakas buvo milžiniškas, atvirutės atkeliavo iš viso pasaulio. Policija berniukui paruošė kalėdinį karavaną, o Meino universiteto ledo ritulio komanda taip pat jį aplankė.

Žinodami, kad turi mažai laiko, berniuko šeima anksčiau šį mėnesį surengė kalėdinę šventę, kartu su eglute, dovanomis ir Kalėdų senelio apsilankymu.

„Jacobui atnešėte daug laimės ir mums visiems daug optimizmo dėl ateities. Ačiū už jūsų laiką ir už tai, kad susidomėjote mūsų mielo berniuko istorija. Deja yra ir daugiau tokių, kaip jis ir viliamės, kad toliau tiesite pagalbos ranką“, – „Facebook“ pirmadienį rašė šeima.

Berniukui labai patiko pingvinai, taigi jo šeima žmones paragino paaukoti labdaringai pingvinų organizacijai „Operation Gratitude“ arba „paaukoti savo bendruomenėje“.

FOTO: Michelle Thompson Simard

AP/BNS

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close