Pavasarinė akcija ,,Paukščiai grįžta į namus“

Kovo 20 d. yra minima pasaulinė Žemės diena. Šios šventės proga Šilavoto seniūnijoje buvo organizuojama, jau tradicija tapus, pavasarinė inkilų kėlimo akcija ,, Paukščiai grįžta į namus“. Tai šventė ne tik grįžtantiems paukščiams, bet ir žmogui, o ypač vaikams.

Iš vakaro stūgavo vėjas, o ryte žemelė baltavo nuo sniego – žiema vis dar nenori užleisti savo laiko. Nepaisant to, Šilavoto seniūnijos vaikai, lydimi Šilavoto laisvalaikio salės renginių organizatorės S. Blėdienės ir Prienų rajono savivaldybės socialinių paslaugų centro socialinės darbuotojos J. Lučkienės, taškydami tęžtančio sniego balas pasileido į netoliese esantį pušynėlį kelti inkilų. Akcijos metu buvo  padovanota paukšteliams ir iškelti  šeši  nauji inkilai. Tikimės, kad ir šie inkilai neužilgo bus užimti. Lauksime parskrendančių paukštelių, kurie savo skardžiais balseliais  suoks, čiulbės, klegens ir savo giesmelėmis sveikins mus šilto pavasarėlio sulaukusius.

Dėkojame G. Blėdai ir J. Ulinauskui už sukaltus gražius inkilus.

Organizatoriai

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close