Vytautas Sadauskas – Baltijos kultūrizmo čempionato absoliutus čempionas (nuotraukos/photo)

Lapkričio 5 d. Garliavoje vykusiame Lietuvos kultūrizmo federacijos (NAC) Baltijos kultūrizmo čempionate jieznietis Vytautas Sadauskas tapo veteranų, Lietuvos absoliučios bei čempionato absoliučios kategorijų čempionu.

 

Tradiciškai kiekvieną rudenį rengiamame čempionate sportininkai varžėsi jaunimo iki 19 metų, jaunimo iki 23 metų, pirmą kartą varžybose dalyvaujančių vyrų, taip pat skirtingose vyrų, tarp jų ir veteranų, bei didžiausią dėmesį pritraukiančiose moterų „Miss Bikini“ ir „Miss Figure“ kategorijose

 

Tiesa, šiemet Baltijos kultūrizmo čempionate dalyvavo gana mažai jaunų sportininkų bei kūno rengybą propaguojančių moterų, todėl gausus būrys teisėjų labai greitai palygino ir įvertino sportininkų proporcijas. Visgi, net ir esant negausiam būriui varžovų, teisėjai nemažai diskutavo apie sportininkų pasiekimus bei pokyčius nuo praėjusio sezono varžybų.

 

Nors jiezniškis V. Sadauskas veteranų kategorijoje pirmąją vietą iškovojo be konkurencijos, renkant absoliutų varžybų nugalėtoją ir jam teko pasivaržyti, stengiantis parodyti kuo geresnius kūno tobulinimo rezultatus. Tačiau V. Sadauskas, gana įtikinamai įveikęs savo varžovus iš aplinkinių Baltijos valstybių, tapo absoliučiu varžybų nugalėtoju. V. Sadauskas iškovojo pergalę, tiesa, jau šiek tiek lengvesnę, ir renkant absoliutų nugalėtoją sportininką lietuvį.

Kartu su trimis Vytauto Sadausko taurėmis į Jiezną atkeliavo ir komandinė – Evelinos Sadauskaitės iškovota taurė. Jos treniruojama Alytaus sporto klubo „Šaulė GYM“ atletė Reda Slavinskaitė pirmąją vietą iškovojo „Miss Bikini“ kategorijoje.

 

E. Sadauskaitė, savaitgalį viešėjusi Skandinavijoje, įveikusi porą tūkstančių kilometrų atvyko kaip tik į absoliutaus varžybų nugalėtojo rungtį, kurioje varžėsi jos tėtis V. Sadauskas. Jau po varžybų mergina sakė, jog nesitikėjusi, kad jai pavyks suspėti, tačiau V. Sadausko šeima pirmoji apkabino šių varžybų absoliutų nugalėtoją.

Nuotraukos/photo:    

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close