Prienų arenoje – tradicinis tarptautinis dziudo turnyras (nuotraukos)

Spalio 28 d. Prienų kūno kultūros ir sporto centro arenoje vyko tradicinis dziudo klubo „Kario kelias“ organizuojamas tarptautinis dziudo turnyras.

 

Turnyre, skirtame įmonės „Sparta Gruppen“ taurei laimėti, dalyvavo ne tik jaunieji ir vyresni dziudo kovotojai iš Kauno, Alytaus, Prienų bei kitų aplinkinių savivaldybių, bet ir iš kaimyninės Rusijos – iš Kaliningrado.

 

Kelių šimtų kovotojų sulaukusiose varžybose savo pasirodymais visus stebino dziudo meistrai bei žmogaus voro pasirodymas. Varžybų dalyvius džiugino ir krepšinio komandos Prienų-Birštono „Vytautas“ šokėjų pasirodymas. Aistringai sirgalių palaikomos varžybos, prasidėjusios dar ankstyvą šeštadienio rytą, užsitęsė iki vėlaus vakaro. Dziudo klubo „Kario kelias“ vadovo Mariaus Labalaukio organizuotame turnyre dalyvavo ne tik dziudo meistrai, bet ir Prienų rajono savivaldybės meras Alvydas Vaicekauskas, kuris įsteigė prizą geriausiam Prienų krašto kovotojui, tuo tarpu verslininkas Deividas Dargužis apdovanojo geriausią kovotoją mažiausiųjų grupėje. Renginį vedė charizmatiškasis Linas Žilevičius.

 

Susumavus galutinius rezultatus ir išdalinus galybę apdovanojimų paaiškėjo, kad geriausiai varžybose pasirodė Kauno kovotojai, šiek tiek aplenkę alytiškius. Tuo tarpu svečiams iš Kaliningrado atiteko trečios komandinės vietos apdovanojimas.

(bus papildyta)

   

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close