OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Spalio 24 d. Ašmintos daugiafunkciame centre vyko rudens šventė. Šventės dalyviai keliavo spalvotu rudens taku. Kelionės metu jie aptiko lapę snapę, kuri visus vaišino rudens gėrybių sriuba. Po medžiu sėdintis baravykas Pulkauninkas kvietė visus vaikus iš kaštonų ir gilių sukurti jo paveikslą. Vaikai minė mįsles, dalyvavo viktorinoje, žaidė žaidimus, dainavo daineles apie rudenį. Šventės pabaigoje daugiafunkcio centro darbuotojos, mokytojos ir seniūnė padėkojo vaikams už pagamintus darbelius iš gamtinės medžiagos ir padovanojo po rinkinį vaisinės arbatos.

Ašmintos laisvalaikio salės renginių organizatorė Rima Vilkienė

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close