Alytaus policija ieško Stakliškių krašto gyventojo S. Jucevičiaus

Rugsėjo 14 d. į Alytaus apskr. VPK Prienų r. PK pareigūnus kreipėsi vyro (g. 1984 m.) globėja, kad rugsėjo 13 d. apie 16 val. iš namų, esančių Prienų r., Stakliškių sen., Krasaušiškių km., išėjo 33 m. Saulius Jucevičius ir iki šiol negrįžo. Vyro buvimo vieta nežinoma.

Vyras yra smulkaus kūno sudėjimo, apie 180 cm ūgio, juodų trumpų plaukų, dėvėjo tamsius drabužius, apsiavęs guminiais batais.

            Gyventojus, ką nors žinančius apie S. Jucevičiaus buvimo vietą ar jį mačiusius, prašome informuoti Alytaus apskr. VPK Prienų r. PK Veiklos skyriaus vyriausiąjį tyrėją Juozą Leškevičių tel. +370 319 62175 arba bendruoju pagalbos telefonu – 112.

 

Alytaus apskr. VPK informacija

 

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close