Policija pradeda keisti automobilių įvaizdį

Policijos departamentas prie VRM veiklos nuomos būdu įsigijo 12 naujų automobilių AUDI A6, kurie perduoti Lietuvos kelių policijos tarnybai. Šie automobiliai skirti patruliavimui magistraliniuose keliuose bei labai svarbių asmenų ir jų vadovaujamų oficialių delegacijų lydėjimui. Tiesa, vienas iš šių automobilių bus nežymėtas greičiausiai prisijungs prie jau Lietuvos keliais važinėjančios „juodosios ponios“. Planuojama, kad greitai, prie naujų lengvųjų automobilių parko prisijungs ir mini-autubusiukai.

Ko gero svarbiausias šių automobilių akcentas bus nauja žymėjimo stilistika. Nors jau naudojami policijos automobiliai perdažomi nebus, su nauju žymėjimu bus spalvinami tik visi nauji automobiliai. Taigi, kol neatsinaujins didesnė dalis policijos automobilių parko, nereikėtų nustebti pamačius patruliuojančius policijos automobilius be tradicinės žalios juostos ant šono.

Po viešųjų pirkimų, pasiūlyta vieno automobilio kaina su visa būtina įranga – 45 260 Eur su PVM (rinkoje toks automobilis kainuotų apie 65 000 Eur). Automobiliai bus nuomojami iš Kelių priežiūros ir plėtros programos lėšų, skiriamų Saugaus eismo programoms ir jų priemonėms įgyvendinti. Pasirašyta veiklos nuomos sutartis 5 metams, su galimybe šiuos automobilius įsigyti už likutinę 12 proc. vertę.

Policijos-NG inf.

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close