Nors piliakalnio šlaituose dar nemėlynuoja žibutės, laukus dar dengia sniego skraistė, o žiema tvirtai laikosi įsikibusi savo pozicijų, bet Kovo 8-oji išaušo saulėta, atnešdama pakilią ir džiugią nuotaiką.

 

Džiugiai nusiteikusios tą pavakarę moterys rinkosi į Nemajūnų dienos centrą.

Vincas Valentinas Revuckas ir Vytas Kederys pasveikino čia susirinkusias moteris su Moters diena ir kiekvienai įteikė po tulpės žiedą. Prie sveikinimų prisidėjo ir mūsų seniūnas Jonas Kederys.

Kiekviena moteris yra laiminga gaudama gėlių. Tą dieną mums gėlių dovanojo  ir Nemajūnų bendruomenės santalka, ir ūkininkas Valdas Mockevičius, o rankų darbo atvirukus – Nemajūnų dienos centras.

Ačiū Jiems!

Su bundančiu pavasariu mus pasveikino Nemajūnų dienos centro vaikai, kuriems šventinę programėlę padėjo paruošti Aušra Šliaužienė. Koncertavo Jiezno kultūros ir laisvalaikio centro ansamblis „Retro“, vadovaujamas Danguolės Smalskienės. Taip pat naujomis dainomis mus nudžiugino Nemajūnų ansamblis,  vadovaujamas Romualdo Žukausko. S. Nėries posmus, skirtus atbundančiam pavasariui, skaitė Milda Dabašinskienė.

Pasijusti vienintelėmis, mylimomis, reikalingomis pakvietė Ona Valerija Grybauskienė, kuri savo kūrybos eiles skyrė moterimis.

Puikią atmintį turinti Bronė Kavaliauskienė padeklamavo dar vaikystėje išmoktų eilėraščių.

Bendruomenės pirmininkė Angelė Kederienė ir Nemajūnų dienos centro direktorė Irena Joana Šliaužienė padėkojo visiems, kurie prisidėjo organizuojant šventę. Po renginio dar nesiskirstėme, norėjome pabūti kartu, pasikalbėti prie puodelio arbatos.

Dėkoju organizatoriams, kurie surengė tokią mielą šventę.

 

Ona Valerija Grybauskienė

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close