Birštono gimnazijos bendruomenė dalyvavo Angelų sargų dienos paminėjime

2017-10-02 Birštono gimnazijos bendruomenė dalyvavo Angelų sargų dienos paminėjime. 1-4 kl. mokiniai vyko į Birštono policijos komisariatą (PK) ir dalyvavo atvirų durų renginiuose, susipažino su policininko profesijos ypatumais, susitiko su Amsiu, matavosi neperšaunamas liemenes, apžiūrėjo miesto, parko, komisariato vaizdo sistemas, lankėsi laikino sulaikymo kameroje, išbandė transporto priemones.

Vaikai sveikino Birštono PK darbuotojus su jų švente, dovanojo jiems savo darbelius. Abiturientė Laura Petraškaitė, padedama dailės mokytojos L.Kučiauskienės, iš spalvoto popieriaus pagamino motociklą. Birštono PK darbuotojai apdovanojo Birštono gimnazijos jaunuosius policijos rėmėjus, padėkojo jiems už pagalbą ir pilietiškumą. Jie džiaugėsi šaunia Lauros dovana ir įdomia idėja.

Asta Ferevičienė

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close