„Rudenėlio šventė“ Prienų „Revuonos“ pagrindinėje mokykloje

Spalio 3 d. Prienų „Revuonos“ pagrindinėje mokykloje priešmokyklinukus ir pradinių klasių mokinius aplankė Rudenėlis. Šios netradicinės dienos tikslas – plėsti žinias apie daržoves ir vaisius, pasikalbėti apie jų naudą žmogaus sveikatai, pasidžiaugti rudens gėrybėmis.

Ši diena prasidėjo netradiciškai. Mokinius pasitiko atkeliavęs Dėdė Rudenėlis. Tai – 7 a kl.mokinė Gabija Stankevičiūtė. Taip pat atskriejo ir šaltas rudens vėjas – pradinių klasių vyr. mokytoja Neringa Matuizienė. Atkeliavo ir Pupų kolektyvas – priešmokyklinio ugdymo grupės vaikai ir mokytoja Daiva Jonykienė.

Rudenį daug kas mėgsta ne tik dėl gausybės gėrybių, bet ir dėl jo nepakartojamo grožio. Dėdė Rudenėlis parodė nufotografuotus rudenio vaizdus, minė mįsles apie rudenį, šoko kartu su vaikais, aplankė kiekvieną klasę.

Vėstantis oras ir vėjyje šokantys margi lapai pranešė, jog atėjo laikas pasidžiaugti nudirbtais sunkiais darbais bei surinktomis gausiomis rudens gėrybėmis. Akį džiugino nuostabūs vaikų darbeliai: Kirmėliukų fiesta, Miško taku, Prienų šilas, Džiunglės, Daržovių puota, Rudens spalvos, Rudenio harmonija. Dėdė Rudenėlis ir jo palyda: I. Balčiukynienė, A. Deltuvienė, V. Kurtovienė, R. Uleckienė apdovanojo kiekvieną klasę.

Daug šurmulio, džiugių emocijų suteikė Rudenėlio šventė. Diena prabėgo greitai ir smagiai, palikdama vaikų širdyse daug gerų emocijų ir prisiminimų. Buvo linksma, smagu ir įdomu. Nuotaikinga šventė baigėsi. Mokiniai buvo apdovanoti nominacijomis, skaniais prizais.

Už nuoširdžią pagalbą organizuojant šią netradicinio ugdymo dieną „Rudenėlio šventė“ dėkojame mokyklos direktorei Ilonai Balčiukynienei, muzikos mokytojai Ramunei Liutvynskienei, lietuvių kalbos mokytojai Vytautei Kurtovienei, dailės mokytojai Aušrai Deltuvienei, pradinių klasių mokytojai Neringai Matuizienei ir, žinoma, Dėdei Rudenėliui – Gabijai Stankevičiūtei.

Nuoširdų AČIŪ sakome mokytojams, mokiniams ir jų tėveliams, padėjusiems pasirūpinti rudens gėrybėmis.

Priešmokyklinio ugdymo grupės pedagogė Daiva Jonykienė

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close