LMKL krepšininkės išmėgins naują profesiją

Lietuvos moterų krepšinio lygos (LMKL) krepšininkės puikiai jaučiasi ne tik krepšinio aikštelėje, bet ir įsijausdamos į modelio darbą. Spalio 10 d. krepšininkės išmėgins modelio profesiją VIII-ajame atvirame Lietuvos SPA masažuotojų čempionate. „Eglės“ sanatorijoje Birštone vyksiančiame renginyje LMKL krepšininkes privalomosios programos metu masažuos Lietuvos SPA masažų specialistai, kovosiantys dėl geriausiojo vardo.

VIII-ajame atvirame Lietuvos SPA masažuotojų čempionate dalyvių laukia teorinė žinių patikrinimo dalis, kurioje bus tikrinamos dalyvių anatomijos, kineziologijos SPA filosofijos ir masažo žinios bei dvi praktinės dalys – privalomoji ir laisvoji programa. Masažo čempionato dalyviams užduotys šiemet rengiamos imituojant realias situacijas, būtent todėl LMKL krepšininkės ir taps privalomosios čempionato programos modeliais arba reikliomis masažuotojų „klientėmis“.

8-ą kartą organizuojamas atviras Lietuvos SPA masažuotojų čempionatas – tai ne tik didelio čempionato dalyvių susidomėjimo sulaukęs renginys. Tikimasi, kad šiemet į čempionatą susirinks daugiau nei 100 renginio žiūrovų, neabejingų SPA ir sveikatingumo kultūrai.

 

Lietuvos SPA masažuotojų čempionatas, 2017 spalio 10 d., „Eglės“ sanatorijoje Birštone.

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close