Jiestrakio bibliotekoje bus eksponuojama kraštiečio, jauno ir perspektyvaus tapytojo Petro Lincevičiaus paroda-projektas „Žemė“

Spalio 10 – lapkričio 11 dienomis Jiestrakio bibliotekoje bus eksponuojama kraštiečio, jauno ir perspektyvaus tapytojo Petro Lincevičiaus paroda-projektas „Žemė“.

Lapkričio 11 dieną, šeštadienį, 14 val. numatomas parodos uždarymas, susitikimas su autoriumi Petru Lincevičiumi.

Kviečiame visus, kurie neabejingi menui…

Daugiau apie parodą galite rasti internete: http://kamane.lt/Kamanes-tekstai/Daile/Kitokia-istorijos-rekonstrukcija/(searchTerm)/remigijus%20venckus

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close