Prienietė Giedrė Smolskaitė – „Lietuvos balso“ superfinalininkė

Gegužės 27-ąją muzikinio TV projekto „Lietuvos balsas“ finišo tiesiojoje kelialapius į superfinalą iškovojo keturios finalininkės, tarp jų – prienietė, Merūno Vitulskio komandos mokinė, nepaprastai talentinga kylanti jaunoji dainininkė Giedrė Smolskaitė.

22-erių Giedrė Smolskaitė – buvusi „Žiburio“ gimnazijos auklėtinė, Vilniaus universitete studijuojanti lietuvių filologiją ir reklamą.

Finale Giedrė atliko dainą, kuri, kaip sako pati dainininkė, jai labai daug reiškia. „Man didžiausias įvertinimas, kad mokytojas Merūnas atsistojo“, – po pasirodymo džiaugėsi Giedrė.

Į sceną praėjusį sekmadienį mergina lipo sirgdama plaučių uždegimu. Prieš tai visą savaitę lankėsi pas gydytojus, darė inhaliacijas ir nepabūgo pasirodymo. „Labai ačiū mano mamytei ir gydytojai, kurios mane pastatė ant kojų“, – po pasirodymo dėkojo Giedrė. Mergina dėkinga ir visiems ją palaikantiems kraštiečiams, draugams, pažįstamiems ir nepažįstamiems.

Birželio 3-ąją paaiškės, kas laimės didžiausią visų laikų muzikinį TV projektą Lietuvoje ir pasirašys sutartį su didžiausia pasaulyje leidybine kompanija „Universal Music“. Laimėtojai taip pat atiteks ir specialusis prizas – kelionė į Niujorką.

Ateinantį sekmadienį 19.30 val. Lietuva išrinks stipriausią ir galingiausią savo balsą. Džiaugiamės, kad į superfinalą pateko tie, kas iš tiesų stiprūs ir verti jo. O Giedrei palinkėkime superfinalo verto pasirodymo. Kviečiame sekmadienį visus palaikyti savo krašto dainininkę.

 

„Naujojo Gėlupio“ informacija

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close