Kovo 8-oji Prienų policijos komisariate

Kovo 8-ąją, Tarptautinę moterų solidarumo dieną, Lietuvos vyrai sveikino moteris: savo žmonas, mylimąsias, bendradarbes ir netgi nepažįstamas. Išskirtinis kovo 8-osios rytas buvo Alytaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Prienų rajono policijos komisariate.

 

 

Prienų r. PK viršininkas Dainius Janavičius paskelbė Alytaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato viršininko įsakymą, kuriuo Lietuvos Nepriklausomybės atkūrimo dienos proga apdovanojamas Prienų r. PK Viešosios policijos skyriaus Patrulių būrio vyriausiasis patrulis Vytautas Rasimavičius

Viešosios policijos skyriaus kelių policijos grupės vyresniajam specialistui Ąžuolui Raškevičiui, išleidžiamam į užtarnautą poilsį, buvo įteiktas padėkos raštas ir atminimo dovana. Jį pasveikino kolega V. Rasimavičius

 

Neliko pamirštos ir vairuojančios moterys

Ankstyvą penktadienio rytą Prienų r. PK Viešosios policijos skyriaus Patrulių būrio patruliai išimtinai stabdė tik tas transporto priemones, kurias vairavo moterys. Po pirmojo išgąsčio ir susirūpinimo, pamačius stabdančius pareigūnus, jų veidą netrukus nušviesdavo šypsena, nes vietoje prašymo pateikti dokumentus pareigūnai ištiesdavo tulpės žiedą. Kartu su gėlės žiedu jie dovanojo puikią nuotaiką, linkėjo šilto pavasario, šypsenų ir gero kelio. Dailiosios lyties atstovės neslėpė nuostabos ir dėkojo už tokį malonų pareigūnų dėmesį.

 

Informaciją parengė Roma Sinkevičiūtė

.

 

 

 

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close