Gražią ir saulėtą dieną gamta padovanojo futbolo mėgėjams. Šeštadienį nuo pat ryto patys mažiausi futbolininkai rinkosi su gera nuotaika, lydimi tėvelių ir kitų šeimos narių.

Pirmieji į futbolo aikštę išbėgo Birštono lopšelio-darželio „Vyturėlis“ vaikučiai, trenerio Virginijaus Šabasevičiaus tvarkingai suskirstyti į 2 grupes.

Jų rezultatai buvo nefiksuoti. Pasak Birštono sporto centro direktoriaus Sauliaus Smailio, juk svarbiausia ne rezultatas, o azartas, kai visi kovojo dėl kamuolio, kaip juos palaikė artimieji ir draugai.

 Pagal programą antri žaidė 1–4 klasių Birštono ir Prienų mokyklų pradinukai. Po pirmojo kėlinio pirmavo birštoniečiai, tačiau antrame kėlinyje geriau sekėsi Prienų mokyklų futbolininkams ir jie išlygino rezultatą. Taigi varžybos baigėsi draugiškai, lygiosiomis 5:5.

Vėliau aikštėje pasirodė pačios solidžiausios Birštono ir Prienų politikų ir administracijos darbuotojų komandos. Šį kartą Prienų politikų ir administracijos darbuotojų rinktinė buvo pajėgesnė ir įveikė birštoniečius 2:0.

Birštono sporto centro direktorius paminėjo, kad Prienai turėjo labai gerą vartininką V. Petrašką, kuris birštoniečiams buvo neįveikiama tvirtovė. Be to, daug komandai padėjo ir viena moteris, žaidusi futbolo rinktinėje.

Renginio kulminacija – PFL „Ekofrisos“ čempionato taurės finalinės varžybos A. Palionio taurei laimėti. Finale žaidė abi Birštono komandos – FK ,,Birštonas“ ir Birštono vienkiemio komanda ,,Kalniečiai“. Rezultatu 5:1 nugalėjo FK „Birštonas“, nors rungtynės buvo įtemptos ir įdomios.

Futbolo šventės rėmėjai: „Vytautas Mineral Spa“, UAB „Osmedas“, UAB „Ernas“, Kauno regiono visuomenės sveikatos centras. Varžybas organizavo Birštono sporto centras su partneriais.

 

Nuotrauka S. Smailio

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close