Krepšinio klubo Prienų-Birštono „Vytautas“ naujo sezono atidaryme – net šešios komandos ir kirtis LR Seimui

Rugsėjo 15 d. vakarą krepšinio klubas Prienų-Birštono „Vytautas“ pakvietė visus į atvirą savo 2017–2018 metų sezono komandos pristatymą bei parodomąsias varžybas.

 

Tik žiniasklaidos ir rėmėjų gretoms skirtas renginys šiemet išsiplėtė ir padovanojo galimybę krepšinio mėgėjams susipažinti su komanda ne žiūrint nuotraukas ar pirmąsias reguliarias rungtynes, tačiau viešo komandos pristatymo, vardinių marškinėlių įteikimo bei tikros krepšinio fiestos Prienų sporto širdyje – Prienų daugiafunkciame sporto komplekse (arenoje) metu.

 

Į komandos pristatymo šventę susirinko ištikimiausi komandos gerbėjai, rėmėjai, nuolatiniai pakeleiviai bei valdžios atstovai.

 

Visus šventės svečius pasitiko didžiausių „Vytauto“ varžovų būrys – Prienų rajono savivaldybės kūno kultūros ir sporto centro (KKSC) jaunieji krepšininkai. Būtent jie, trenerio Mariaus Leonavičiaus treniruojami jaunieji sportininkai, užaugę turės galimybę užimti aukščiausioje Lietuvoje – Lietuvos krepšinio lygoje – Nemuno kilpų kraštui atstovaujančių krepšininkų vietą. Būtent jie turės galimybę įrodyti, kad ilgas ir kruopštus darbas prie krepšinio stovo jiems leido tapti profesionalesniais už dabartinius krepšinio profesionalus.

 

Žiūrovams teko galimybė stebėti dviejų amžiaus grupių – iš viso keturių KKSC jaunųjų krepšininkų komandų kovas. Po įtikinamų tarpusavio pergalių jaunuosius krepšininkus pakeitė dainininkas Tauras Macas, o į aikštelę išbėgo tai, ko žiūrovai laukė labiausiai – pagrindiniai šio vakaro priešininkai. Mėlynai ir baltai apsirengę krepšininkai, kurie šį sezoną žais Prienų-Birštono „Vytauto“ komandoje, ir žalia ir balta apranga pasipuošę Lietuvos Respublikos Seimo nariai Ramūnas Karbauskis, Virgilijus Alekna bei kiti seimūnai, savo pomėgį bei sportą suvieniję į LR Seimo narių komandą.

 

Po trumpos treniruotės iškilmingai buvo paskelbta, kokie krepšininkai ves visą komandą į pergales šiame sezone. Jiems įteikti ir vardiniai marškinėliai. Marškinėlius krepšininkams įteikė bei juos pristatė komandos rėmėjai.

 

2017–2018 m.krepšinio sezone Prienų-Birštono „Vytauto“ komandoje žais: Egidijus Dimša, Tomas Dimša, Martynas Linkevičius, Eigirdas Žukauskas, Bradley Glen Tinsley, Bartas Aleksandravičius, Karlis Apsitis, Paulius Ivanauskas, Tadas Klimavičius, Regimantas Miniotas, Ovidijus Galdikas, Justas Sinica, Tomas Tumynas. Komandą treniruos: vyr. treneris Virginijus Šeškus, treneriai Marius Leonavičius, Mindaugas Arlauskas ir Aivaras Pranckevičius.

 

Neilgai trukus žiūrovai, nudžiuginti krepšinio komandos šokėjų bei sugiedoję Lietuvos Respublikos himną, krepšinio aikštelėje išvydo „Vytauto“ bei „Seimo“ komandų kovą.

 

Tiesa, pirmame kėlinyje aikštelės svečiams nuolaidžiavę „Vytauto“ krepšininkai gana greitai įrodė, kad LR Seimo narių komanda dar negreitai galės žengti į profesionalaus krepšinio pasaulį. Antroji rungtynių pusė, nors jau ir buvo aiškus laimėtojas, žiūrovams tapo dideliu siurprizu. Į krepšinio aikštelę pakeisti „Vytauto“ krepšininkų išbėgo ne tik mažąja krepšinio žvaigžde šį vakarą tapęs Mantas Miliauskas, bet ir komandos treneriai.

 

Audringiausių plojimų, žinoma, sulaukė komandos vyr. treneris Virginijus Šeškus, kuris publikos prašymu pačiu pirmu taikliu metimu į priešininkų krepšį pelnė komandai tris taškus. Po tokių žaidėjų indėlių, suprantama, nugalėjo 2017–2018 m. sezono Prienų-Birštono „Vytauto“ komanda.

 

Šį sezoną komandą į pergales lydės rėmėjai: ADMA, Birštono bei Prienų rajono savivaldybės, UAB „Rūdupis“, NOWACO, SOLOTRANSA, Valdas Goštautas, „Volfas Engelman“, „Ekofrisa“, Antanas Kavaliauskas, „Baldų sandėlys“, „Milavita“, Egidijus Sadauskas, LR Seimo narys Andrius Palionis, „Milasta“, Rolandas Malaiška, „Perlas“.

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close