Kentšyne sutarta dėl bendruomenių susitikimo

sdr

Rugsėjo 16–17 dienomis valsčiaus viršaičio Pavelo Kšyštovo Bobrovskio kvietimu Kentšyne (Lenkija) lankėsi Prienų r. savivaldybės mero patarėja Jūratė Zailskienė ir Prienų kultūros ir laisvalaikio centro direktorė Virginija Naudžiūtė. Su Kentšynu dar 2009 metais pasirašyta sutartis, pagal kurią bendradarbiaujama kultūros, sporto, bendruomenių veiklų srityse.

Prienų r. savivaldybės delegacija dalyvavo rugsėjo 17 d. vykusioje Kentšyno apskrities derliaus šventėje, pasveikino šventės dalyvius. Šio vizito metu buvo aptartas tolimesnis bendradarbiavimas ir sutarta, kad spalio mėnesio viduryje Prienų rajono bendruomenių aktyvas vyks į Kentšyno valsčių, susipažins su vietos bendruomenių veiklomis, socialinio verslo vystymu. Didžioji kelionės išlaidų dalis turėtų būti apmokėta iš Prienų r. savivaldybės Bendruomenių rėmimo programos.

sdr

Prienų r. savivaldybės informacija

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close