Pasitarimas su rangovais dėl Kultūros ir laisvalaikio centro renovacijos

Rugsėjo 27 d. Prienų r. savivaldybės vadovai, Prienų kultūros ir laisvalaikio centro atstovai, Savivaldybės administracijos Statybos ir ekonominės plėtros skyriaus specialistai, darbų rangovai – UAB „Rūdupis“ (statybos darbų įmonė), UAB „Audiotonas“ (garso, apšvietimo ir užuolaidų mechanizmų sistemų įrangos tiekėjas ir montuotojas) ir UAB „JS Baltic“ (kėdžių gamintojas) – antrą kartą šį mėnesį susirinko aptarti Kultūros ir laisvalaikio centro didžiosios salės renovacijos darbų eigos bei pirmojo susitikimo metu iškilusių klausimų.
Rangovai patikino, kad visi darbai vyksta sklandžiai, bendradarbiaujant tarpusavyje, konsultuojantis su Savivaldybės specialistais ir Kultūros ir laisvalaikio centro vadovais, atsižvelgiant į jų pastabas, ir bus užbaigti sutartu laiku. Liko garso, apšvietimo ir užuolaidų mechanizmų sistemų įrangos montavimo, sienų dažymo, kiliminės dangos paklojimo, kėdžių įrengimo ir kiti baigiamieji darbai. Kadangi kėdžių montavimas numatytas lapkričio mėnesio pabaigoje ir tęsis apie keletą savaičių, planuojama didžiosios salės remontą užbaigti preliminariai gruodžio mėnesio viduryje.
Pasitarime informuota, kad Prienų r. savivaldybės posėdžių salės remontas irgi vyksta pagal planą ir turėtų būti užbaigtas lapkričio mėnesio pabaigoje.
Pasitarimo metu rangovai turėjo pasiūlymų kitam finansavimo laikotarpiui dėl scenos apšvietimo ir mechanizmų modernizavimo, lauko instaliacijos ir kt.

Prienų r. savivaldybės informacija

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close