Nugalėtojais tapo „Ferrum“ trejetas iš Birštono

Rugsėjo 23 dieną, šeštadienį, Kauno „Draugystės“ parke vyko petankės sezono uždarymo turnyras. Jame dalyvavo 8 komandos (trejetai) iš Kauno, Šiaulių ir Birštono.

 

Sezono uždarymo turnyre geriausiai pasirodė Birštono ,,Ferrum“ komanda (Irma Gedminaitė, Vytautas Gedminas, Paulius Bagdanavičius), iškovojusi šešias pergales iš septynių ir tapusi turnyro nugalėtoja.

„Pralaimėjom trečiame ture Kauno komandai ,,Rida“’ rezultatu 10:11, bet tai nesutrukdė nugalėti galutinėje įskaitoje. Žaidėme septynis turus po 45 min. plius paskutinis kašanetas. Visus varžovus įveikėme dideliu skirtumu, tik kiek daugiau vargo turėjome su komanda ,,B2“ iš Birštono. Juos nugalėjome rezultatu 6:4. ,,B2“ komandoje žaidė birštoniečiai Kęstutis Pranculis ir Linas Andriekus bei kaunietis Kernius Ribikauskas. Galutinėje įskaitoje jų komanda su viena pergale liko septintoje vietoje“, – pasakojo Vytautas Gedminas.

Antrą vietą su penkiomis pergalėmis iškovojo komanda ,,A3“ iš Kauno. Trečioji vieta atiteko kitai kauniečių komandai ,,Rida“ (4 pergalės). Ketvirtoje vietoje liko vienintelė turnyre dalyvavusi Šiaulių komanda ,,E621“ – 4 pergalės. Visos keturios komandos buvo apdovanotos statulėlėmis.

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close